餐厅: Pepino 意大利餐廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
(非会员)
2005-09-30 29 浏览
其实都已经系成个月前去帮衬,但到而家先有时间写番.之前见大家写得佢咁好, 就一于去试o下. 果然唔错. 以价钱黎计, $400度两个人(买一送一) 有得任食, 算咁上下啦.个晚初去时都未算好多人, 环境都唔错. 而且就算后黎多人o左(其中有几多好似我咁, 睇完介绍而黎呢?), 佢地都会尽量隔开每一台o既客(特别系卡位个d). 唯一小小麻烦就系我坐二人台, 台面细, d 野食黎两碟都无晒位. 不过基本问题不大.野食方面, 味道我唔再详细讲啦, 反而系有小小提议比第一次去o既朋友. 大家都知佢餐牌上乜都系任叫, 要食多d, 记得点菜时讲明要几人份量(通常一人份,每道菜都有约2-4 件). 要知道其中不少好味o既菜都系肉, 食多两啖都已经有d 饱. 分分钟叫两转, 就已经半场休息, 或者已经吹鸡完场. 到时食净晒就唔系咁好啦.服务我都觉得相当唔错, 个女侍应好好态度. 但可惜系我去个晚都几多人(8-9成满), 但侍应就得2-3 人. 3头6擘都搅唔掂啦. 不过, 反正去到都系慢慢食, 就无乜所谓啦.只要大家抱住慢慢食, 叹世界o既心态去享受的话, 呢度确系个唔错o既选择. (虽然咁会搅到人地
其实都已经系成个月前去帮衬,但到而家先有时间写番.

只要大家抱住慢慢食, 叹世界o既心态去享受的话, 呢度确系个唔错o既选择. (虽然咁会搅到人地做唔到多几轮