🥡网红台式饭团外卖店🥡🍙阿杏饭团🍙😳我在阿杏很想⋯⋯你😳阿杏饭团系一间以外卖为主嘅台式饭团店,每款饭团都会配沙律酱、油炸鬼脆粒同清爽嘅蔬菜,口感丰富😄佢哋用咗紫糯米嚟做饭团底,令味道更加独特。单点由33蚊起,套餐由49蚊起。睇得又食得,午餐福音啊😸其中,网红蟹肉饭团同金沙咸蛋饭团系两款好受欢迎👏🍙网红蟹肉饭团(7分)留意返蟹肉系蟹柳黎嘅😈🍙金沙咸蛋饭团 (8分)咸蛋味道好突出,好好味。相信咸蛋系列都好食😋除咗饭团之外,佢哋嘅手作红豆奶茶同烧仙草茉莉都好受欢迎。🧋手作红豆奶茶 🌼拣微甜就啱啱好,红豆好多,奶底冲得好好饮。 😻红豆劲多,奶底冲得几好,好饮好饮🍸烧仙草茉莉 🌼(微甜)➪ 仙草劲多弹下弹下,茉莉少少涩。如果你都钟意食台式饭团,可以嚟阿杏饭团一试喇!≡≡≡≡💰价钱参考💰≡≡≡≡Total $127人均 $ 63.5 ☺️☺️♥️▼・ᴥ・▼
🥡网红台式饭团外卖店🥡
🍙阿杏饭团🍙

😳我在阿杏很想⋯⋯你😳

其中,网红蟹肉饭团同金沙咸蛋饭团系两款好受欢迎👏

除咗饭团之外,佢哋嘅手作红豆奶茶同烧仙草茉莉都好受欢迎。

如果你都钟意食台式饭团,可以嚟阿杏饭团一试喇!

≡≡≡≡💰价钱参考💰≡≡≡≡
Total $127