2022-05-24 76 浏览
川婆婆我谂好多人都有睇过介绍或者休息过,相信一啲都唔会陌生,原来呢间餐厅仲系一间网红店,好多网红都钟意嚟呢度食饭然后打卡㗎💁🏻‍♀️今日放工就好肚饿😩,所以我男朋友就带我去我哋公司附近嘅位置求其揾间餐厅食饭点知我哋就拣中咗川婆婆。其实呢间餐厅我哋之前已经食过几次㗎啦。但系今次佢哋有新嘅Menu就系可以一边食串串、一边打边炉、一边食烧肉😋。🔆自助区有好多唔同款式嘅食物,照顾到唔同口味嘅客人🔆价格好抵食放题任食全部系新鲜牛肉,比坊间牛肉更有肉香。而且口味劲多可拣芫荽味、泡椒味、薄荷味,疯狂食牛都唔怕食厌🤭我最钟意嘅就系加佢哋$30嘅𠮶一碟封门柳,肉质软腍又松软最紧要系唔使点样用牙齿用力咬就食到👍🏻

🔆自助区有好多唔同款式嘅食物,照顾到唔同口味嘅客人
🔆价格好抵食