2018-10-24 360 浏览
女仔朋友生日要买蛋糕真系一件好困难既事,又要拣个样靓可以影相又要拣好食!最近系ig见到呢间流心云石蛋糕好似几出名,好多网红都有买,而且女仔对云石真系低档唔到,所以就提早一个礼拜订左流心云石蛋糕!流心云石蛋糕 6吋 $580 +生日牌$20内笼我地拣左朱古力味,老板娘有提我地朱古力个流心效果会冇咁劲。不过我地个阵切开,系一d冇流心既,仲记得我地仲超级期待个个拎晒手机出黎拍片,有小小失望,同埋朱古力酱太小,唯一所谓既流心已经痴晒系蛋糕刀上面。蛋糕系戚风蛋糕,食落似系厚实版既海棉蛋糕,朱古力味都适中,但因为朱古力酱太小,所以个蛋糕食落就有d干。外面个d云石纹,食落冇咩味,可能系个朱古力味盖过左。总括黎讲,我同友人都觉得呢个蛋糕唔系好合我地口味,但生日个位朋友见到个蛋糕靓都觉得好开心!下次可能会试下佢个芝士冻饼,可能会合我口味多d~

流心云石蛋糕 6吋 $580 +生日牌$20