GoodDay Solar男朋友隔离左几日加上WFH成个月,今日终于可以同男朋友出下街去食下野拍下拖。今日出远少少,去左启德试下果到嘅cafe。上到去冇咩人,可能因为时间尚早,我地坐低左影左阵相就好多人慢慢入坐。烟三文鱼青瓜忌廉芝士酱酸种面包多士 $98酸种面包真系冇得输,仲要加埋cream cheese,餐厅好醒咁加左青瓜中和左cheese同烟三文鱼嘅腻,同埋都好够食,男朋友都食到好饱。培茶麻薯bagel $58Bagel好好食,培茶嘅淡淡茶香,加上麻薯烟烟韧韧口感劲岩我食。Espresso tonic $45Americano $30Dirty $45Overall黎讲野食唔错,餐厅环境都好宽敞舒服,不过咖啡就唔系咁ok,如果对咖啡唔系有要求,呢到都系一个打卡好地方,最衰就系大玻璃窗出面景色仲系地盘,影相要就一就。
GoodDay Solar

今日出远少少,去左启德试下果到嘅cafe。

烟三文鱼青瓜忌廉芝士酱酸种面包多士
烟三文鱼青瓜忌廉芝士酱酸种面包多士 $98