2021-06-07 212 浏览
天乐里交界原来有间充满武林特色嘅咖啡店!里面有多本金庸武侠小说可以睇 成个vibe好舒服 好有竹林feel 睇得又食得!💟四季春cake roll [$46]本身系大红袍嘅卷蛋 当日改咗用四季春茶叶!因为对四季春嘅味道冇大红袍咁熟悉所以好期待!一嚟到 已经好shocked 睇来店舖一啲都唔吝啬喺用cream嘅程度🤣🤣🤣唔怕甜耶耶又肥嘅我食后好惊喜!茶叶味好出 而且完全冇过甜嘅感觉 所以识好多都唔觉腻 个cream真心好好食!蛋糕唔系超级松软但系亦都有茶味同一大旧cream一齐食真系好夹好满足😍😍虽然我好怕cream 但系我再去食嘅话一定会同人一齐嗌呢个😚💟一阳指 Latte [$40]一定要藉住呢杯咖啡赞一赞呢间店 佢有两款咖啡豆嘅选择😭😭😭either nutty/floral!!!成日都好怕饮到酸嘅咖啡嘅我真系被感动流泪呢杯拣咗巴西咖啡豆嘅latte好滑同好香烘烤味🤎💟Bagel w/cream cheese [$32]唔知系焗得太耐嘅关系定咩 我觉得bagel来讲佢太脆了🤣表面同底都好硬 好难嚼 所以回弹力都非常高得嚟都真系食得有啲攰lol btw钟意cream cheese嘅我

💟四季春cake roll [$46]

💟一阳指 Latte [$40]
呢杯拣咗巴西咖啡豆嘅latte好滑同好香烘烤味🤎

💟Bagel w/cream cheese [$32]
btw钟意cream cheese嘅我不知不觉搽晒🤣

好喜欢一坐低店员就已经俾杯水我 仲会不时过嚟睇吓有咩需要同埋加水 预咗你可以慢慢坐 好细心同埋好友善🥰环境真系好适合一边坐一边慢慢睇书!👓