2019-06-05 1196 浏览
嚟呢度同朋友补祝生日,习惯地要等朋友嘅我,今晚遇著隔离台搅笑嘅客人。首先去到话佢知我订咗台,佢哋无 booking list, 问我想坐边,热辣辣咪拣室内有冷气啰,点知拣著个我睇到佢,佢睇我唔到嘅位置 😑😑等紧人无嘢做就 look 下 FB, 突然隔离台有个女仔嚟话入唔到,佢哋啲台台櫈櫈好重,间隔又窄,我话唔紧要我帮佢移开张台,佢话等阵先啦,个位咁难入我去埋厕所先,费事又移多次,佢啲 friend 就同我讲唔驶理佢,佢会用佢方法入到去坐 🤣🤣🤣终于大家坐定定,我继续等朋友,期间听到𠮶个女仔话饮唔晒杯啤酒要倒啲比朋友。 。 。又见到侍应送上最少 2 次佢哋无叫嘅食物,朋友到拣食物,𠮶个女仔就话我哋知咩好食,咩中伏,又话沙律食唔晒平啲让比我哋 🤣🤣🤣我哋听隔离台推介叫咗个 Calamari,系好味,但 2 个人食就漏咗啲!另外自己叫咗个 Fish & chip,我最唔钟意点解唔系一条鱼柳,而系切到一细旧咁呢,条鱼又唔滑,另外叫咗个焗杂菇,啲菇都未淋透 👎👎其间都有上碟食物我哋系无叫嘅,我哋要揾侍应就扬极手都无人见到,餐厅本身人多好嘈,再加埋佢啲音乐,真系要大大声唔怕人哋听到你啲私事先倾到计

其间都有上碟食物我哋系无叫嘅,我哋要揾侍应就扬极手都无人见到,餐厅本身人多好嘈,再加埋佢啲音乐,真系要大大声唔怕人哋听到你啲私事先倾到计 🙄

fish & chips
mixed mushroom