2014-06-04 1344 浏览
一段时间冇嚟呢间酒楼饮茶,端午节再嚟,好多人,等位等左一段时间,2点左右入到去. 点的嘢都跟之前冇咩分别,一样系包,紫菜腐皮卷,肠粉,粥,菜,薄撑...同一样的紫菜腐皮卷,同一样的价钱,但系廋左好多,完全变左第二样嘢,入面的虾饺几乎等于零,一点也唔好食,简直系大倒退呀,以前系劲厚身的呀,食一件已好满满的感觉,依家我食完都唔知食左咩落肚.其它的都差晒呀,唔掂,又贵又难食....我们后尾点左一个薄撑,个样同冇煎过一样,半透明的,又唔热,佢地食左一两件,感觉怪怪的,我食左几啖已经觉得系未煎熟的,白色的粉都可以看到,咁样点食呢?之后叫部长取消了, 但系真的要CHECK单,口说取消,但系系冇取消电脑张单架.咁样落楼要400几蚊,一点也不值呀.

咁样落楼要400几蚊,一点也不值呀.

2014-06-02
等候时间
25 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶