大家喺香港应该都食过呢间美式餐厅,一直都觉得佢哋比较大份量适合多人聚餐,另外就系唔同分店食物质素同食物质素都有参差。🫣🫣呢排喺奥海城一期打完golf,就比较多食呢间奥海城分店,见多数评论都系话服务唔得,so far我觉得都系睇好唔好彩遇到边个侍应,🤪🤪🤪有啲受态度一般般又未至于差嘅…但黑色衫𠮶个唔知系咪经理,明显服务系积极啲。不过奇怪嘅系每一次order酒都等好耐,直程系我差唔多食完第一道菜佢都未到,又唔系Cocktail,基本上杯啤酒红酒或者白酒一浸出嚟就得🥹🥹。食物方面,质素都算稳定,小食嚟讲洋葱花依然咁好食;nachos正常;小食拼盘ribs又系稳定性好食。😊😊150days熟成牛扒如果太迟去就会冇晒(只限星期五六日供应);其他牛扒都好多选择,唔同份量,正常发挥。不过三百几蚊至四百几蚊一块扒都几抵,包多个沙律或者餐汤,再可以加两个size dish,可以拣薯条/焗薯/杂菜/鸡尾饭或者羽衣甘蓝沙律。👍🏼👍🏼👍🏼餐厅环境算好大,都坐得舒服,相比起其他元气、烧肉like系比较容易有位,所以一大班人嚟都系唔错嘅选择。🌟🌟🌟佢仲有outdoor嘅位置坐,如果天气凉嘅时候坐出面都几chill

餐厅环境算好大,都坐得舒服,相比起其他元气、烧肉like系比较容易有位,所以一大班人嚟都系唔错嘅选择。🌟🌟🌟佢仲有outdoor嘅位置坐,如果天气凉嘅时候坐出面都几chill。

同埋而家佢最出名嘅黑糖面包都可以$10买走~

💯
2024-05-17