2019-06-11
终于战胜排队(十分钟入得),入到元朗总店食华嫂👏🏻👏🏻重见到华嫂亲自招呼客人😎—————-👉🏻二话不说:「招牌菠萝包」($20),菠萝油的进化版,加入炒蛋及蕃茄🍳🍅⋯⋯咬左个菠萝包系好脆身🤩入面既牛油慢慢随住蛋既热力溶化!🤤🤤👉🏻虽然唔系话去到世界级惊喜,整体三者都夹到,几fresh !!个菠萝包系几好食👍🏻👍🏻包控😍👉🏻蕃茄浓汤鸡翼猪扒出前一丁🥫($49+$4)🍜,个汤真系几杰🍅,不过出前一丁一直keep 住有点硬,因为个汤杰到浸唔淋,都系正常味道🙈🙈🙈👉🏻最惊喜既系樽仔奶茶☕️,个茶奶比例好好,不会过奶又不会过涩😍😍如果可以减少少甜就更perfect 啦,我重带走左个樽仔返屋企留念😎😎👦🏻都觉几好饮✌🏻—————-终于叫一尝华嫂,等既时间短,好开心🥳,不过如果超过半个钟就免了🙈
—————-
咬左个菠萝包系好脆身🤩入面既牛油慢慢随住蛋既热力溶化!🤤🤤
👉🏻蕃茄浓汤鸡翼猪扒出前一丁🥫($49+$4)🍜, 个汤真系几杰🍅,不过出前一丁一直keep 住有点硬,因为个汤杰到浸唔淋,都系正常味道🙈🙈🙈
👉🏻最惊喜既系樽仔奶茶☕️, 个茶奶比例好好,不会过奶又不会过涩😍😍如果可以减少少甜就更perfect 啦,我重带走左个樽仔返屋企留念😎😎👦🏻都觉几好饮✌🏻
—————-