2019-06-25 78 浏览
食过咁多次burgeroom都未试过总店,今日行开街咁岩可以试下。店系名店坊果边,出面好多灯泡串灯,好有feel.铜锣湾店有露天座位。由于上次叫左既main太好味,今次黎到总店再叫返,睇下佢有无咩唔同!所以今次两个人叫左牛肉汉堡($75), all day breakfast ($98), 原味薯条 ($28), 蜜味辣鸡翼 ($50)同Snapple & ginger beer ($28 each)首先要赞下呢到上菜劲快,大约十分钟全部上齐。 我叫既all day, 讲真真系抵食夹大份。个蛋系今日既亮点,炒到半熟,蛋汁仲浪浪下,加上香草真系好美味! 其次系个大啡菇,焗到好juicy. 薯粒又够多同沙律菜做返balance. 如果蕃茄都有焗过就会加分。朋友既牛肉汉堡。试左一小角,觉得个汁好好味系成个包既精华。Fat fries. 自助拎既酱汁。薯条算粗身,食到一啖啖薯蓉,炸到好干身,仲有薯片连住,有咬口。鸡翼我都推荐大家叫,因为好新鲜,咬落去鸡油都飞出黎。虽然无乜蜜味,但辣味补够,好野味!朋友的Snapple同我既姜啤。 一句讲晒够解渴,配炸野同汉堡唔可以无左佢。

铜锣湾店有露天座位。

首先要赞下呢到上菜劲快,大约十分钟全部上齐。

All  day  breakfast

朋友既牛肉汉堡。试左一小角,觉得个汁好好味系成个包既精华。

薯条

蜜味辣鸡翼