2010-08-28
好彩有订位, 去到已经见到有人坐系门口等位。虽然第一次试,见到有人等位都安心D。Order 了烤鱼, 基本上是必食的。要有3个上以上先好order, 否则食唔到其他野。烤鱼可选择唔同汤底,有辣有唔辣。鱼有size 分, 可选要鱼身加鱼尾或剩系要鱼尾。 我地order 了剩系鱼身$125 。条鱼烤到好香食,好好食。最钟意个麻辣够麻又唔太辣,够香之余又唔会盖过食物的味道。汤底配料多,有芽菜,豆卜,白萝卜, 入哂味,好好食。特别之处唔同一般火锅,好多汤好以滚野。只不过系多小小汤去滚其他配料, 方形盘,都几特别。除了烤鱼之外, order 了二人分量肥牛, 份量超少,好似得8块, 不过都好香好食。烧鸡翼得2只, 3个人都唔知点分。烧烤并盘有6种,每样得一串。不过用了四川香料,好好食。推介总结最喜欢个麻辣, 因为好少店做到个麻味突出,而唔太辣。不过份量偏少,好彩收费唔太贵,所以一定会返转头。
烧鸡翼
得2只, 3个人都唔知点分。
烧烤并盘
有6种,每样得一串。不过用了四川香料,好好食。推介