2018-04-25 162 浏览
😕呢间餐厅长期满人,如果假期星期六或者星期日更加多人,张张枱都满座,等好耐先会有位~但同时多人即系代表佢有料😈装修前都已经系咁多人,装咗收之后算好咗㗎啦,因为座位多左~由于系屋企附近,所以等亦都系常客~🤓🤓我成日一有朋友黎将军澳,我都会带佢地黎食美心小品😋而每次佢地都会比like~👍🏻而我每次都净系会order 松露汁野菌意粉(多汁)😍真系好味到妈妈咪呀~😚😚成日都好挂住佢,我呢个食肉兽都被它ko了,冇肉都咁开胃~加上佢有个蒜蓉包,好香~好味道!!😚😚仲可以加$10 order个薯条~不过份量就少过以前好多,同埋以前都系加几蚊~但系佢个朱古力明显差咗好多,系装修之前我已经成日帮衬,装修前加杯朱古力都系$6~上面仲有cream~依家直情杯朱古力同平时系百佳买嘅朱古力奶一样~唯独得杯朱古力冇特色😪其他都比like~👍🏻👍🏻👍🏻💋
装修前都已经系咁多人,装咗收之后算好咗㗎啦,因为座位多左~
由于系屋企附近,所以等亦都系常客~🤓🤓
仲可以加$10 order个薯条~
其他都比like~
👍🏻👍🏻👍🏻💋
松露汁野菌意粉