2021-03-25
珍珠奶茶既舖头系香港开到好似7仔咁行过有一间 行多几步又会有一间 总有一间系左近🧋李圆圆系Fat9近期既至爱 谂起珍奶就谂起佢🤩虽则李圆圆既珍奶size比起出面好似系细杯啲但佢系重质不重量 珍奶黎讲佢各方面都出色所以佢可以系Fat9既心中站稳左脚😆﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 黑糖珍珠鲜奶2.0 33$黑糖珍珠鲜奶2.0系比普通既版本多左30%既奶 而且佢已经固定左系少冰🥛所以佢既奶味系会比较重 钟意奶味重啲既人可以选择饮佢既2.0 佢又唔会话好甜 黑糖同啲奶沟番埋系岩岩好🤤Fat9推介呢杯👍🏻不得不说佢既珍珠份量又多又够烟韧 基本上Fat9饮哂啲奶都仲有好多珍珠系底🤩﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 黑糖珍珠鲜奶红茶 30$李圆圆既红茶估佢唔到咁重茶味😧其实佢一拎杯野出黎你已经见佢到佢杯茶同平时出面饮既珍奶好唔一样 啲色系比起平时深好多 一睇已经知好浓😋入口就更加不出我所料 茶味劲重 诚意之作☺️💛﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊↬味道: ☻ ☻ ☻ ☻ ☻/5↬服务: ☻ ☻ ☻ ☻ ☻/5↬环境: -/5📍 李圆圆 (宝安大厦) (旺角)旺角旺角道30-36号宝安大厦地下E2号舖
珍珠奶茶既舖头系香港开到好似7仔咁
✎ 黑糖珍珠鲜奶红茶 30$
↬味道: ☻ ☻ ☻ ☻ ☻/5
↬服务: ☻ ☻ ☻ ☻ ☻/5
↬环境: -/5
📍 李圆圆 (宝安大厦) (旺角)
旺角旺角道30-36号宝安大厦地下E2号舖