2011-01-17 8 浏览
午餐日日食, 大集团食嚟食去都系果 d, 会几闷, 不过依家的新式西餐厅, 私人开, 好有个人风格, 食乜又有弹性.今日我食芝士汁辣肉肠意粉 $40, 芝士汁同白汁几相似, 但当然重 d 芝士味, 所以几香.朋友食煎龙脷柳粟米汁配薯菜 $39, 哈哈, 有 5粒圆圆的 baby carrots, 我偷食 1粒, 甜甜, 好味, 无话有雪味, 又无煮得太稔. 我通常见 baby carrots (不论长条形 or 圆形) 都是雪藏的, 好似新鲜的都有嘅, 但贵 lor! 有时 d 蔬菜转吓款系几好.今天我俩都饮粟米忌廉汤. 我哋今日叫冻奶茶, 不过姐姐冲咗热奶茶, 吾紧要喇! 天气冻嘛

有时 d 蔬菜转吓款系几好.

芝士汁辣肉肠意粉
煎龙脷柳粟米汁配薯菜