2017-11-28
平时系上环食lunch 好似有好多选择 但又唔拣唔到食咩好🙈 有朋友推介哩间充满文青气息既cafe!☕ 唔单只有afternoon tea 其实lunch menu都唔错 餐汤餐包同饮品都有包埋🥐 点左滋润花果茶同蓝蝶花青柠梳打 好colourful🍹-黑松露酱配什菌长通粉 hkd$88除左有好多菇之外🍄 仲有好多黑松露 香气满溢 完全系增加左我既食欲😋 啱哂钟意黑松露既我!-珍宝烧烤菇素汉堡配薯条 hkd$108食烧蘑菇最怕就系烧到劲干🔥 哩个菇就无哩个问题 而且仲有好多汁💦 不得不提就系中间最有惊喜既素汉堡扒😸 个口感同味道都好似真既汉堡扒🍔-话说黎紧要出席好几个wedding 最近要努力keep fit💪🏻 好多时都会拣以素为主既菜式 正正就咁啱哩间有我想食既野 几特别唔洗餐餐salad咁惨😢 如果有留意哩间既facebook 有好多准新娘都会黎相约一班好姊妹黎哩度搞bridal shower👰🏻 谂起朋友仲揾紧场地wedding前要玩返晚 即刻提议左佢可以考虑下哩间💐😆
黑松露酱配什菌长通粉 hkd$88
珍宝烧烤菇素汉堡配薯条 hkd$108