2022-11-21 53 浏览
今天天色阴沉,心情普通,同朋友经过旺角西洋菜街闹市,见到呢间上楼西餐厅,决定试吓佢个午餐。入到去嘅感觉系宽敞,大部份梳化位,我哋被安排坐近窗口,空间感十足。我拣咗煎三文鱼柳配香草忌廉汁,朋友就拣咗炭烤澳洲羊架配红酒汁,每个餐都跟埋餐汤及饮品,感觉抵食。主菜到了,我的三文鱼柳配香草忌廉汁跟意粉,三文鱼柳外脆内软,配了香草忌廉汁感觉Creamy顺滑,特别惊喜系主菜跟嘅意粉,口感弹牙蒜香味十足,感觉一丝不苟。朋友话佢嘅烤羊架没有太大羊腥味,煎得好香。餐饮我哋跟咗两杯热咖啡,好高兴餐厅入面有咖啡奶,而唔系一般普通嘅鲜奶,我同朋友对饮咖啡都有特别嘅要求,呢度都可以满足到我哋。总括而言,今餐价钱唔贵,坐得舒服嘢食都唔差。

总括而言,今餐价钱唔贵,坐得舒服嘢食都唔差。