2017-08-02
星期三的晚上,要从忙忙人海的油麻地中揾到一间清静又无时间限制的地方晚餐系较为困难的🙈。经朋友的介绍下,来到casa hotel 内的Plato cafe,喺OpenRice 度预约后,一入去,店员立刻俾左一个坐得好舒服的sofa 俾我地。二楼就系喇。😬😬Menu 上有不同既选择,有选择困难症既我立即将重择交俾朋友😂有我地女仔最爱既all day breakfast,下次有机会再try try 先。最后我地喺咁多选择入面拣左意粉食晚餐都送上汤,今晚系甘荀汤,汤好浓郁,好味丫☺️☺️仲有包可以点汤,好贴心😝今次我朋友帮我拣既系明太子大虾意粉,入面d虾多过平时普通的cafe,应该最小都有7至8只,仲要弹牙添,个source super creamy ,钟意食creamy spaghetti people must try, highly recommend !!!!饮品拣左my favourite Hot hazelnut chocolate ☺️☺️☺️朱古力味好浓郁丫。😍😍总括嚟讲,喺油麻地揾到1间有得慢慢blow water 💦 同又好食,环境又好,又坐得舒服既地方真系得来不易,I will b
二楼就系喇。😬😬
最后我地喺咁多选择入面拣左意粉食
总括嚟讲,喺油麻地揾到1间有得慢慢blow water 💦 同又好食,环境又好,又坐得舒服既地方真系得来不易,I will be back 😬😬😬