(非会员)
琴日个fd突然约食饭,都唔知去边度好,但系佢又想坐耐少少倾下计,于是其中某人就提议去楼上cafe hea,不过指明要尖咀,我知旺角就多,尖咀真系唔清楚,于是当然上openrice揾资料啦,睇过一堆资料,最后就选左St.Peter City,因为贪佢静。就系咁,我地约左系个度等,个入口真系有d难揾,你唔抬高头望,好容易去错第2间,总之就系「仙宫楼」个入口就对了,上到去,地方虽然细左d,但都尚算「骨子」、企理,因为我地迟到的关系,最舒服个张sofa比人坐左......有d无奈。去到叫左个皇牌炒意粉,真系好好食,而且不得不提的就系跟餐个蒜包超好食,外脆内软,好想食埋朋友个件,而且跟餐仲有个沙律,配料其中一样有西芹,好新鲜,味道出奇地夹,好好食,未试过咁的配料。不过个牛仔骨可能系供应商问题,un到唔un,好难锯开,不过味道唔错,期望下次再去食会有改善。 饮品略嫌有d细杯,如果hea得耐系绝对唔够饮,而且转特饮的价钱有d唔抵,所以我地都系叫左o tea,最后我地仲打算叫个蓝莓蛋糕,可惜原来系要隔1-2星期同其他口味轮住卖,所以想食,记住打去问清楚有无供应。我地唯有转食栗子蛋糕,味道都唔错,跟餐

我地唯有转食栗子蛋糕,味道都唔错,跟餐加18就有,算好抵食、大件。

最后我地系个度逗留至11:30pm,都唔会赶人,任人hea,平日可能会静d,不过都要book 位,有提供上网服务,而且都有d游戏供客人玩乐,由于可能个老板系信基督教,间cafe全程播圣歌,好好听,好舒服、relex,大致上值得试下,服务态度一流。

• 皇牌炒意粉
  • 蒜容包