2021-07-15
讲左咁耐大馆 终于有一个礼拜日系黎得成喇👏🏻除左想话见识下大馆 其次系想黎拜会一下呢间已经听闻多时既cafe☕️相信大家一入到黎 都会不以为然地被果张充满艺术气息🎨既木凳吸引住👀几好坐🪑礼拜日黎 等位是常识吧!既然大家都想chill尽去👉🏻所以就request要坐outdoor 下昼5点几黎 等得唔算太耐吧 5-10分钟已经有位喇👏🏻行紧入去既时候👀见到几乎每枱都有点佢地最signature既 🍓Strawberry Sando+ 🐣Japanese Egg Sando…..期待😖🍓𝚂𝚝𝚛𝚊𝚠𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚘 $𝟻𝟾期待已久🤤!浓浓既cream cheese味道同士多啤梨🍓果然系好夹😳(*建议同朋友share食😋 虽然唔称得上系好大份 但自己一个食哂既话 可以考虑果晚唔洗食晚餐😅)🐣𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗𝚎𝚜𝚎 𝙴𝚐𝚐 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚘 $𝟻𝟾流心蛋系做得好出色👍🏻老实说 食多几啖 同碎蛋三文治🥪无太大分别😅🍝蕃茄大虾意粉 $𝟷𝟻𝟾蕃茄味浓郁 大虾有4大只 可能本身系蕃茄控🥫所以觉得好好食👍🏻🍸𝙴𝚡𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 𝙼𝚊𝚛𝚝𝚒𝚗𝚒 $𝟾𝟾都被高楼大厦包围住既感觉🌆📍Between (大馆)中环荷
礼拜日黎 等位是常识吧!
下昼5点几黎 等得唔算太耐吧 5-10分钟已经有位喇👏🏻
Strawberry Sando Japanese Egg Sando
🍓𝚂𝚝𝚛𝚊𝚠𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚘 $𝟻𝟾
可能本身系蕃茄控🥫所以觉得好好食👍🏻
Espresso Martini
🍸𝙴𝚡𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 𝙼𝚊𝚛𝚝𝚒𝚗𝚒 $𝟾𝟾
都被高楼大厦包围住既感觉🌆
📍Between (大馆)
中环荷李活道10号大馆赛马会艺方2楼
…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯