去咗尖沙咀嘅一间餐厅,打算好好款待下味蕾,讲真,尖沙咀食嘢选择多到爆,不过今次我哋撞正喇!🍽️汤头拣咗充满牛骨香气嘅汤底,滋味醇厚,啖啖肉香,真系正到喊!讲到肉质,绝对系重点,尤其系滑尾龙,食落去嫩滑得黎唔失咗牛肉原本嘅鲜味,真系喺口中化开,好过瘾!其他牛肉部位都有惊喜,个个都软熟得嚟好有嚼劲。至于花雕醉牛就有酒香味,微醺嘅口感同平时食嘅牛肉截然不同,新鲜刺激!就算唔饮酒,都感受到D花雕嘅香味喺舌尖舞动,无得顶!饺子当然都要试吓,个人就觉得咁咁地,可能因为对面前呢啲牛肉嘅魅力太难抵挡喇,其他嘢都有啲逊色啩。不过,总体黎讲,尖沙咀呢家餐厅具有一定水准,值得推介俾食客试下先,无错过!下次再去,要试下其他款。🥩🌶️🍺