2013-05-05
之前行过见到装修紧,,但今日上OR见到已经开咗,住系附近嘅我一定去试试啦:-P简略地讲下今晚叫咗咩:烧牛舌,价钱拍住cwb,水准亦达到,够软熟,牛味亦够香。烧京葱及韮菜基本上都系用一样既汁,有牛油,salt及日式烧汁,烧得刚好,及格!美国烧蚝及烧龙虾火候亦系刚好,上枱时都够juicy,龙虾系有弾性及鲜味,但略嫌蒜蓉牛油有少许salty ,盖过原本味道。烧泰式鱼及乌头昵个一定要赞!!两条鱼烧得恰好!保留到水份亦食到本身既鲜味!三文鱼蟹子沙律及𩽾𩾌鱼肝沙律一般,三文鱼粒个心仲有D未溶雪嘅,而沙律菜系用 椰菜做底,有D似平时用嚟伴碟嘅菜。而𩽾𩾌鱼肝最失望!一般出面食都系冻食,我亦有问店员,店员亦答系冻食,出来味道不错,只可惜系个心暖嘅,而等嘅时间比熟食长,感觉似系溶雪唔切用microwave deforest 再上菜,令鱼肝滑 溜度打左折扣!有D似煮熟左嘅猪润。。。之后仲叫咗700ml嘅清酒再加两杯250ml嘅生啤,埋单合共684。质数嚟讲合格,尤其烧鱼同龙虾值得一食!価格方面,北角区叫中価食,如果可以系其他食品再比D心机,相信可以更好^_^服务态度亦不错,都系年青人开店,希望下次去会有更大
简略地讲下今晚叫咗咩:
烧牛舌,价钱拍住cwb,水准亦达到,够软熟,牛味亦够香。
烧京葱及韮菜
美国烧蚝及烧龙虾
烧泰式鱼及乌头
三文鱼蟹子沙律及𩽾𩾌鱼肝
质数嚟讲合格,尤其烧鱼同龙虾值得一食!
服务态度亦不错,都系年青人开店,希望下次去会有更大进步!