2021-07-02
跟餐会有包同埋南瓜汤,个包应该系自家烘焙嘅,非常之林身同埋好食,所以本身都对佢之后嘅食物好大期望。但系一去到个汤都觉得有少少出事,虽然佢都好食嘅,南瓜汤都够thick,但系真系畀得太过少啦。。。你睇佢摆番落嚟都冇抹到条边,所以个presentation有啲唔系咁好。慢煮猪腩肉粒芥末汁天使面整体嚟讲个味都好食嘅,但系个猪肉粒好似得三四粒,收人118蚊仲要加一真系有啲太过份。。。咁啱系屋企自己都煮咗慢煮猪腩肉根本就觉得唔系咁。。。贵?食落同自己整𠮶啲冇乜大分别,唔会话好惊艳。香煎盲曹条盲𫚧煎得太干啦!仲有你可以睇到啲配菜真系少得可怜。你会觉得好似个碟好满咁呀,但系因为菜本身好有空气感,所以我食完都觉得好有空气感。。。佢啲薯条好似话系手切薯条嚟嘅,但系好似十条数得晒。呢两碟嘢就算系女仔都会觉得唔够饱。整体而言环境十分之好,卖相都好好,分量太少,尤其是系配菜你会觉得佢甚至系孤寒,佢嘅食物质素都唔系话超级好食,完全对唔住佢嘅价钱。佢仲冻饮仲要加十蚊。。相比起同区其他嘅餐厅,佢真系有少少输蚀。另外想提一提,个日天气好热,老板都主动问我哋冷气够唔够冻,所以服务系好唔错嘅,所以要加油呀!
慢煮猪腩肉粒芥末汁天使面
香煎盲曹