2019-07-30
去过几次嘉豪打边炉, 感觉一般般.....头两次去, 两次都有食客猫咗搅事, 所以之后次次去嘉豪, 次次都希望有人搅事反枱, 我就同朋友乘乱速闪!哩个, 系我同朋友嘅笑话黎啫! 哈哈.... (^0^)鸳鸯汤底点咗个鲜茄粟米薯仔汤底同沙爹汤底, 鲜茄粟米薯仔汤底得几旧薯仔, 另外一边, 沙爹讲唔上香浓, 味道颇淡.火锅配料点咗肥牛, 生菜, 午餐肉, 炸鱼皮, 手打鲮鱼滑, 手打墨鱼滑, 鱼皮饺, 鲜冬菇, 萝白.其中, 肥牛薄切, 如果唔系烚太耐变老, 都唔会有太大问题. 手打鲮鱼滑系最爱, 因为加上大量我极爱嘅葱花, 炸鱼皮有DD失望, 因为入咗气有DD唔够脆, 鱼皮饺嘅 Size 比街市嘅细粒, 其他配料, 正常系咩特别.最失望系D自选酱油, 以前好多选择, 今次帮衬唔单只选择少, 连份量都少.虽然各方面都系一般, 我仍然会继续帮衬, 百令蚊一位想点呢? 而且冷气足够, 算系咁啦.
哩个, 系我同朋友嘅笑话黎啫! 哈哈.... (^0^)