2009-03-29 6 浏览
下定决定要试晒Rose的所以菜式,今次要了龙脷柳馅饼,蛋糕要了香橙芝士蛋糕和白朱古力慕丝蛋糕soup of the day:potato soup,唔算好creamy,但系薯仔味好出,正!香蕉杏仁龙脷柳馅饼:本来以为系酥皮鱼,原来只系炸龙脷柳,感觉一般,不过够大件,有两大件咁多,个皮都脆,其实唔错,只系我唔钟意姐,无谂过佢用意粉垫底,个汁系杏仁白汁,几香,唔错~香橙芝士蛋糕:橙味浓,仲有粒粒橙皮,反而芝士味就唔太出,比之前食的逊色~白朱古力士多啤梨慕丝蛋糕:上面层mouuse几滑,劲strawberry味,但系无朱古力味,下面系普通清蛋糕texture,唔系我杯茶反而上面粒strawberry就好甜好味~姜汁Latte:开始戒饮冻野,唔要milkshake,要左姜汁latte,ginger味真系好劲,盖过咖啡味,但系好好饮!下次再接再励,试埋鸡肉同猪肋骨!

反而上面粒strawberry就好甜好味~
下次再接再励,试埋鸡肉同猪肋骨!
大件抵食
蓝色的是甚么?