今次嚟到呢间主打麻辣&港式小炒嘅餐厅!一入门囗就feel到玩味渗哂出嚟🤩墙上好多抵死改编广告对白🤩即刻打个卡先!. 肚饿啦!先嚟叫佢哋嘅招牌之一『烤鱼套餐 $98』先(Be坚系对原条烤鱼上咗瘾😍😍) 梗系拣麻辣啦!!送到嚟面前见到红当当辣椒x大大条鱼已经食欲大增😛香料加埋唔同嘅辣椒令嫩滑嘅鱼肉食落好惹味!仲追加咗清水大蚬(+$20) 虽然唔系好厚肉但胜在新鲜又无沙👌另外再点咗午市套餐『辣子鸡丁$58』 好有惊喜!!系用咗辣椒芝蔴加花生干炒脆口鸡丁😝用嚟佐酒一定好衬!跟餐仲有送埋前菜『青椒皮蛋』呢个lunch set性价比高👍. 食咗呢啲四川菜唔够皮😋😋我哋仲叫埋呢度啲镬气小菜嚟试!首先嚟个『蒜片牛仔粒$78』炸蒜片炒牛肉粒味道正正常常!中规中矩嘅一道菜😆再嚟嘅『干煸四季豆$58』就特别啲!系用咗四川荳芽苗x肉碎x爽口四季豆炒成!咸香惹味好𩠌饭😜最后仲有一道Be私心好钟意嘅『 豉油王干煎大虾碌$88』煎得好干身✅滋味到连壳都食埋🤤🤤