试喇试喇,呢间街角嘅面包店,真系隐藏版美食据点!今日我就点啲咩嚟?啱啦,牛柳批先!咬落去,肉质鲜美,嫩滑多汁,咸香得嚟唔腻口,真系花生好味啊!蛋挞?🧁 呜哇,热辣辣嘅挞底啖啖脆,蛋香浓郁得嚟滑唔腻,简直系完美嘅茶点!👍红豆包呢?讲真,外皮软绵绵,扭曲成心心形状,每咬一口都有甜美嘅爱意同埋啖啖红豆,真系唔会腻得你喊出嚟!肉松包装载著滑嘟嘟嘅火腿粒同埋肉松,啖啖肉松,跟住仲有沙律酱嘅清新,真系夹到咁准,我几乎想喊!至于鸡尾包,哗,丰富嘅馅料,酥脆嘅外皮,一个字,正!每日过嚟都会有新惊喜,今日斋系呢个香蕉蛋糕就已经叫我叹为观止,返工路上嘅最佳小伴侣,饱满香蕉味,食落有益身心灵!啱晒,就系呢间店提供嘅美味,无可匹敌,想话对佢归纳得三个字:料足、真香、好抵食!😋💯🎉