2024-01-14 665 浏览
行过天后,随意咁拣左间看落去平易近人嘅咖啡店坐低。店内摆设得几有格调,唔使谂太多,直接点咗份Beef Pastrami Bagel,讲真,真系一啖正!𠮶熏牛肉咁香咁juicy,再咬落去感觉到bagel嘅外脆内韧,真系令人过瘾,夹埋啖啖溶嘅cheese,完美搭档!Earl Grey Chiffon Cake又点少得,佢个外型优雅,攞起块蛋糕轻轻嘅,加上柚子cream,一入口即化,细腻得滑唔溜手,滋味得意得滞!等吓,我饮嘅Matcha Latte都要提下,味道够matcha嘅绵密感觉,不过又唔会太甜腻,真系啱晒我呢班唔钟意太甜既人。一边叹杯好茶,一边望住窗外嘅电车,呢一刻真喺好享受。整体嚟讲,呢度真系一个唔错嘅打卡点,不论系想食个轻松早午餐,定系想揾个舒服空间坐低嚟放松一下,都系一个好选择。下次有机会,一定再来试下其他嘢!👍🍴🍃