咀嚼感觉真系好重要,特别系食月饼𠮶阵!我今次去尝咗几款月饼,每一款都有佢嘅特色。先讲讲花胶月饼,你话意想不到?啧啧,佢嘅Q弹口感同鲜美滋味,真系令人惊喜到停唔到口!👅然后转个角度食下低糖月饼,唔系一般嘅淡味,反而佢哋带出咗奶黄嘅细腻,同牛油嘅幽香香,食落真系顺滑得很!🥮当然唔少得讲下流心系列,系呢度食流心月饼,真系流心到出界!流心绿茶好特别,把茶香同流心融合,啖啖凉快后感。点知最劲嘅要数流心芝麻,黑啲啲嘅芝麻馅,滑得嚟又唔会过甜,简直系幸福感爆灯!😍同大家讲真,要我拣最正嘅一款,我可能拣死,因为每款都有啲吸引人嘅地方。咩包装靓、服务好,𠮶啲固然重要,但最终系味道讲晒事。我今次食到嘅每款月饼,斋啖啖噉食落去,每一啖都系满足,每一款都令人难忘。下次有机会,继续试新口味,分享更多美食感受!🌕🍰💕