2020-01-28
好耐无由中环行过上山顶啦。今日庆起就同朋友整装出发。途中系缆车站经过一间几有特色既餐厅,就入左去揭一揭息(=゚ω゚)ノ!里面环境宽躺、宁静,给人一种舒服感觉。有不少人系到睇书、朋友聚聚等,令人心情放松。竖立系中环旅游区,价钱亦不算贵,五十蚊左右就有一个主食啦。小编拣左室外坐,周不时见到架缆车驶过,都几过引架。望住呢个景,简直系超值,而且打卡都靓啲呀嘛٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و!朋友就叫左个 卡邦尼鱼柳拼肠仔饭(hkd$46) 听佢讲,除左啲汁太少之外,主要块鱼柳外脆内软,十分可口。至于小编就拣左 牛肉汉堡包拼薯条(hkd$47) 薯条即叫即炸,配上黑松露酱汁,档次换然升级。汉堡包夹上满满肉汁既牛肉块及沙律菜,食落十分juice♪(!最后,叫左两杯咖啡分别系 热既姜汁榛子咖啡(hkd$38) 及 冻既泡沫咖啡(hkd$40) 渡过了悠闲下午。最后,打张卡先”咔喳” (=゚ω゚)ノ Finished!
竖立系中环旅游区,价钱亦不算贵,五十蚊左右就有一个主食啦。
最后,打张卡先”咔喳” (=゚ω゚)ノ Finished!