2019-07-25 71 浏览
今日黎到大角咀觅食,上openrice见到呢间餐厅好评几多就试下佢个日咁岩都8点几所以都唔洗点等位,我地好快就入左去,黎到环境都几好,睇menu发觉都几多野食我地3个人叫左咸猪手配酸菜同薯仔沙律、安格斯肉眼扒、香葱芝士薄饼、卡邦尼意粉猪手脆bobbob,而且配上酸菜一齐食个感觉都几特别,又大又多肉,肥瘦刚刚好,如果一个人食根本食唔哂🤤呢个价钱咁既质素简直冇得输安格斯肉眼扒多肉汁,煎到岩岩好,唔会好鞋,大大块,哂上黑椒吊出哂个牛味,再配上佢地既酱汁简直一种食物食味两种味道香葱芝士薄饼配上独家酱汁,淡淡既柠檬味,入面有芝士洋葱,不过加上酱汁一啲都唔漏卡邦尼意粉大大碟,劲多意粉又劲多汁我谂呢到既主食根本正常一个人都未必食得哂,而且呢到有埋酒饮适合朋友仔一班人黎摸下酒杯底食下野倾下计😚依家谂谂下又觉得好似差唔多要约埋班fd一齐去聚下chill下🤤