2019-12-02
食物A+B套餐 $58A炸虾皮韭菜猪肉饺 + B豆浆虾皮汤乌冬 (+$5)最基本的套餐系58元的饺子加主食,夜晚去到的时候好多野食都无晒,主食净返要加5元的乌冬每样食物都系新鲜制作热辣辣炸韭菜饺外皮厚度适中,脆脆的,韭菜唔算好多,韭菜同猪肉味几平均,不错的豆浆虾皮汤乌冬的汤底好淡味,要连汤一齐食个乌冬,但都唔系好够味,要仔细品尝先食到淡淡豆浆味乌冬类似雪乌冬,弹牙有口感有得拣的话我唔会加钱食只碗好可爱,差啲想问店员系边入货😃A煎黑白松露猪肉饺 (+$4 +$4) + B鲣鱼昆布汤乌冬 (+$5)哩间餐厅特别之处系煎饺要加$4,松露饺都要加$4松露饺真系有松露味,味道唔太浓,对于唔钟意食松露的人黎讲会容易接受外貌似日式煎饺,6只连成一体鲣鱼昆布汤同平时的乌冬汤底差不多,好味过豆浆汤环境餐厅装修简单新清我坐左系高吧枱位置,同后面座位非常近,多人的时间好易撞到后面,亦无地方放袋坐矮枱的话会好好多服务餐厅楼面系2位后生仔负责,态度好好,比人感觉好舒服😌
A+B套餐 $58
A炸虾皮韭菜猪肉饺 + B豆浆虾皮汤乌冬 (+$5)
每样食物都系新鲜制作热辣辣
乌冬类似雪乌冬,弹牙有口感
有得拣的话我唔会加钱食
只碗好可爱,差啲想问店员系边入货😃
哩间餐厅特别之处系煎饺要加$4,松露饺都要加$4
外貌似日式煎饺,6只连成一体
鲣鱼昆布汤同平时的乌冬汤底差不多,好味过豆浆汤
餐厅装修简单新清
坐矮枱的话会好好多