2023-10-25 352 浏览
今晚喺观塘玩boardgame 所以就黎呢间cafe 食✨法国活青口白酒忌廉汁意粉$138超多只青口 超肥美新鲜 好好味🤤🤤 意粉嘅忌廉汁味好浓 好挂汁 推荐👍✨蕃茄辣肉丸(10粒)$68蕃茄汁酸酸地 肉丸点住啲汁黎食就啱啱好 或者用啲包点个汁都好好食 啲肉好脆好正😋😋 话系辣肉丸但都唔系好辣 肉丸口感都好好 ✨黑芝麻配豆腐疏乎里班戟 $138超好食🤤🤤 个黑芝麻汁超香 争啲想奶埋只碟食埋啲汁🤣🤣 个黑芝麻汁香得黎又唔会盖过疏乎里嘅蛋香味👍同埋个疏乎里都好柔软 👍 配埋个豆腐一齐食都好好食 虽然大家嘅味都好出 但又唔会盖过大家嘅味👍仲有中间个Halloween 南瓜系曲奇黎 都好好食🍹Honeycomb Latte $52Honeycomb 就咁食有啲甜 但捞埋落杯Latte 度就有啲蜜糖味 好饮👍总括黎讲味道都非常好👍系高质嘅cafe QR code 自助落单 入座一小时内截单 两个钟要交枱 建议早啲黎食 我地6点黎就唔洗排队 晏左之后就开始要排🙈🙈味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$218 (收+1)
今晚喺观塘玩boardgame 所以就黎呢间cafe 食

味道❤️❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔

💰晚餐人均~$218 (收+1)
  • 黑芝麻班戟