2021-07-31 254 浏览
虽然其实一年四季都好想食甜品,但一去到夏天咁热,基本上系每日都想食雪糕,唯有系咁安慰自己乳酪雪糕冇咁肥😂 呢间乳酪雪糕有好多款式可以拣,我净系谂食咩都谂咗好耐,同埋系可以customize,如果set好咗𠮶啲唔钟意,都可以自己拣toppings同味道~~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨价钱:7/10👅味道:8/10🌌环境:7/10★Very healthy mix ($55)我就拣咗佢本身配好咗嘅set,里面有唔同嘅水果,配上热情果香蕉酱,on top加咗蜜糖同埋granola。雪糕甜度啱啱好,好钟意yogurt独有嘅乳酸味,无一般雪糕咁腻,mix埋granola一齐食仲好有口感~ 第一次试热情果香蕉酱,酸酸甜甜同雪糕好夹,里面仲食到香蕉蓉,但对我来讲有啲过甜,果酱份量比得太大方😂下次要试抹茶或者朱古力🍫!

~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨价钱:7/10
👅味道:8/10
🌌环境:7/10

★Very healthy mix ($55)
下次要试抹茶或者朱古力🍫!