本身系喺IG见到介绍仲要见到喺公司附近!拉埋同事lunch完去买!Donut Demo系一间喺工厂大厦入面以一边听CD一边食donut作为概念嘅铺头仔!门口嘅灯牌已经好有韩国cafe嘅感觉!一入到去有个几大嘅CD墙~第二边有外国校园Y2K风嘅布置!打卡超级靓🥹!Donut嘅话因为佢系麻糬Donut嚟所以超级烟韧!本身都会担心佢会唔会系好章口果种麻糬!但完全唔系!咬落系外脆内软嘅烟韧!店主姨姨话donut可以放喺雪柜雪2日~雪完解冻10分钟系最好味嘅~ 本身都想keep一个第二日做早餐… 结果唔小心食晒….我同同事们一共买左4个donut!分别系:1. 海盐味海盐味系浅蓝色+上面有啲彩色粟米片超级可爱!我同同事们都最钟意呢只味!唔会死甜之余仲有啲脆脆喺面同donut嘅软Q相映成趣~ 大大大推荐!!!2. 朱古力味朱古力味有层朱古力皮+lotus饼干嘅碎喺上面~朱古力味唔会话好甜,可可味都出!不过lotus只味可能太重 虽然只系碎碎 但都有啲抢走左朱古力本身个味~ 个人觉得普通下次应该唔会拣( ̄∇ ̄)3. 焙茶桂花味呢个donut偏甜!同埋可能啲花瓣嘅味抢左焙茶嘅味唔系好食到茶味( ̄∇ ̄)

我同同事们一共买左4个donut!分别系:

1. 海盐味

2. 朱古力味

3. 焙茶桂花味
呢个donut偏甜!同埋可能啲花瓣嘅味抢左焙茶嘅味唔系好食到茶味( ̄∇ ̄) 不过系钟意花香嘅朋友呢个绝对系一个好嘅选择!!!

4. Cookie and Cream味
我会话呢个系我第二最爱~ Cookie and Cream嘅嘢嚟唔开超甜,但意外地呢个donut冇!系好舒服嘅甜味~

由装修到包装所有嘢都好精致好y2k!钟意打卡同埋食donut嘅朋友经过一定要试下~
外卖自取