早前同朋友👱🏽‍♀️倾开生酮饮食,今日经开大角咀,顺道买返屋企同为食仔一齐分享。😊店舖嘅布置系太空🛰风格。有售卖机,亦可以系太空舱柜枱同职员点餐。☺️第一次接触生酮饮食嘅我😛感觉好新颖。😉Menu入面提供埋每款食物、饮品嘅蛋白质、脂肪、碳水化合物、卡路里含量。🥰适合进行紧生酮饮食嘅人士😙选择更适合自己嘅食物。🥳我点嘅汉堡包 🍔同Pizza 🍕更可以升级做套餐。套餐包括半份小食 + 饮品。😍🍔 金文毕芝士牛肉汉堡上下各有一层金文毕芝士🧀取代面包。厚厚嘅牛肉🐮,仲有蕃茄🍅、洋葱🧅、青瓜🥒、生菜🥬做配料。味道清新又健康。🤠🍟 鹰嘴豆天贝薯条薯条味道特别,外皮脆。😃沾埋餐厅🍴提供嘅生酮茄汁味道更加丰富。😎🫕 生酮忌廉汤用椰菜打溶嘅忌廉汤,味道浓稠。😚 🍕 No Rules 任你点比萨饼底系Homemade Keto Pizza Dough,再加上蕃茄酱🥫及芝士🧀。Toppings我地拣咗Parma Ham (+$25),非一般嘅份量。😋🐃 炸牛腩配合桃及意大利黑醋炸牛腩第一次食🫶🏽,配埋意大利黑醋酸酸嘅味道好开胃。🤤🍹 低糖蜜桃乌龙梳打看似平平无奇嘅饮品。🤫其实系已经将蜜桃🍑同乌龙☕️味道混咗入冰。
早前同朋友👱🏽‍♀️倾开生酮饮食,
今日经开大角咀,顺道买返屋企同为食仔一齐分享。😊

店舖嘅布置系太空🛰风格。
有售卖机,亦可以系太空舱柜枱同职员点餐。☺

第一次接触生酮饮食嘅我😛感觉好新颖。😉

适合进行紧生酮饮食嘅人士😙选择更适合自己嘅食物。🥳

我点嘅汉堡包 🍔同Pizza 🍕更可以升级做套餐。
套餐包括半份小食 + 饮品。😍

🍔 金文毕芝士牛肉汉堡
上下各有一层金文毕芝士🧀取代面包。
厚厚嘅牛肉🐮,仲有蕃茄🍅、洋葱🧅、青瓜🥒、生菜🥬做配料。
味道清新又健康。🤠

🍟 鹰嘴豆天贝薯条
薯条味道特别,外皮脆。😃
沾埋餐厅🍴提供嘅生酮茄汁味道更加丰富。😎

🫕 生酮忌廉汤
用椰菜打溶嘅忌廉汤,味道浓稠。😚

🍕 No Rules 任你点比萨
饼底系Homemade Keto Pizza Dough,
再加上蕃茄酱🥫及芝士🧀。

🐃 炸牛腩配合桃及意大利黑醋
炸牛腩第一次食🫶🏽,配埋意大利黑醋酸酸嘅味道好开胃。🤤

🍹 低糖蜜桃乌龙梳打
看似平平无奇嘅饮品。🤫
其实系已经将蜜桃🍑同乌龙☕️味道混咗入冰。
当冰🧊溶晒后,蜜桃乌龙就会同梳打水混合。😎

外卖自取