2024-06-06
放工突然之间好想打边炉就同朋友嚟咗呢间几出名嘅快乐小羊第一次嚟都几惊喜 原来佢个舖头有两层咁大入边有好多位星期四都坐到差唔多满晒坐低之后店员已经即刻同我哋介绍佢哋做紧蔬菜放题佢哋唔系任食系单点嘅 但系蔬菜都做到放题 真系会悭唔少钱🤭而且佢啲蔬菜一啲都唔马虎有几种唔同嘅绿色菜 仲有萝卜南瓜薯仔等等锅底方面,我哋拣咗蕃茄汤同麻辣汤蕃茄汤酸酸地非常浓郁 见到店员加汤都系加返蕃茄汤落去 用嚟渌菜一流麻辣汤就非常香 不过就略嫌唔够辣🤣首先前菜我哋叫咗个韭菜盒子呢个前菜好食到癫咗 佢有四大块 价钱只系$13😂真系平到傻我哋忍唔住,最后叫多份再encore 😆呢个真系一定一定要试肉方面,我哋叫咗一碟$28嘅A 级焦羊 以为$28好细碟,点知嚟到个份量吓亲😂呢个系佢哋近排做紧嘅优惠重点系羊一啲都唔骚 我平时完全唔食药都食咗几旧🤤跟住叫咗个快乐牛拼盘 盘牛系大过成个汤底佢有四种唔同嘅牛 入边仲有牛舌每种牛都系入口即溶呢个价钱可以食到咁高质🥹另外叫咗鸭血同埋鬼马墨鱼滑质素好高鬼马墨鱼滑就好似油炸鬼有啲蟹籽喺上边好香口 我个人就好钟意😆呢个舖头做紧好多唔同嘅优惠买300送300 😍即系下次嚟食等于今次免费😆
就同朋友嚟咗呢间几出名嘅快乐小羊
第一次嚟都几惊喜 原来佢个舖头有两层咁大
入边有好多位
星期四都坐到差唔多满晒
坐低之后店员已经即刻同我哋介绍佢哋做紧蔬菜放题
佢哋唔系任食系单点嘅 但系蔬菜都做到放题 真系会悭唔少钱🤭
锅底方面,我哋拣咗蕃茄汤同麻辣汤
麻辣汤就非常香 不过就略嫌唔够辣🤣
首先前菜我哋叫咗个韭菜盒子
呢个前菜好食到癫咗 佢有四大块 价钱只系$13😂真系平到傻
我哋忍唔住,最后叫多份再encore 😆
呢个真系一定一定要试
好香口 我个人就好钟意😆
呢个舖头做紧好多唔同嘅优惠
买300送300 😍
即系下次嚟食等于今次免费😆
香港好难得揾到咁平价嘅火锅,真系值得一试🙌🏻