2021-12-26 363 浏览
难得终于冻番啲,屋企人想食番个羊肉煲暖吓身。路边见到有个将promotion 念到倒背如流,又见餐厅有我哋想要嘅羊肉煲就入咗去试。除咗羊肉煲外,仲叫咗黄金虾、椒盐鲜鱿同个京都猪扒。羊肉煲好快就上咗菜,个人认为比较韧,会难咬啲,要番啲耐性去享用。识食一定食入晒味嘅萝卜同冬菇。食紧嘅时候,店员有多次问我哋有冇需要开冷气,系体贴嘅~至于椒盐鲜鱿,几时叫都最稳阵。好食,唔系净系大大旧炸生粉,仲食到啲炸蛋黄添!而黄金虾,虽则炸到脆一脆,但就唔系个个都接受到成只虾连壳食。。最后⋯虽然我哋都追过个京都猪扒,但最尾都无上到。原来一直煮好,留低咗喺厨房⋯所以都系取消咗。转咗个韭菜猪红填填肚,少少辣辣哋咁,唔错。羊肉煲388,加埋另外三个𩠌,四个人食七百几埋单,合理嘅。

羊肉煲388,加埋另外三个𩠌,四个人食七百几埋单,合理嘅。
  • 椒盐鲜鱿