2017-09-06
要数香港人最钟意既食品,火锅一定系头三位🤤冬天冻要打边炉 夏天开住冷气又要打边炉,不分季节呀。今次黎到焱手工涮涮锅 地点好就脚而且劲近地铁站。职员态度好好 坐位都好完阔落舒服😽今次我地三个女仔紧系要试下有养颜桃胶既「东方美人锅」,同埋「养生人参药膳锅」汤底之前先黎开胃头盘,柚子沙律同手撕鸡,估唔到前菜都唔马虎之后就系呢人双眼发光既酱盘!基本野都有 最爱就系好香既沙嗲酱!时令海鲜拼盘: 选择困难症既我地交左比落单姐姐比我地拣,驶简好开心仔。每款都好新鲜,特别系鱼,完全唔腥劲好味不得不提好特别既清酒煮蚬,先系热辣辣地用清酒灼蚬,之后加入高汤, 清酒带起蚬嘅甜味🤤我地仲将所有海鲜都落系果格,最后个汤劲鲜甜,就咁饮都得😂肉果到选左牛颈脊,果然够肥瘦适中之余都好有牛味㖞😎呢盘系佢既手工料!特别最钟意个冬菇, 将最钟意既食物都放埋晒一齐!仲有即炸既向铃,最钟意浸少少汤,即系拎上黎,吸左个汤嘅精华好鬼正。最后仲有雪糕,大满足
今次我地三个女仔紧系要试下有养颜桃胶既「东方美人锅」,同埋「养生人参药膳锅」 汤底之前先黎开胃头盘,柚子沙律同手撕鸡,估唔到前菜都唔马虎 之后就系呢人双眼发光既酱盘!基本野都有 最爱就系好香既沙嗲酱! 时令海鲜拼盘: 选择困难症既我地交左比落单姐姐比我地拣,驶简好开心仔。每款都好新鲜,特别系鱼,完全唔腥劲好味 不得不提好特别既清酒煮蚬,先系热辣辣地用清酒灼蚬,之后加入高汤, 清酒带起蚬嘅甜味🤤
我地仲将所有海鲜都落系果格,最后个汤劲鲜甜,就咁饮都得😂
肉果到选左牛颈脊,果然够肥瘦适中之余都好有牛味㖞😎 呢盘系佢既手工料!
特别最钟意个冬菇, 将最钟意既食物都放埋晒一齐! 仲有即炸既向铃,最钟意浸少少汤,即系拎上黎,吸左个汤嘅精华好鬼正。 最后仲有雪糕,大满足