2024-11-04 93 浏览
估唔宝琳站附近都有咁好食既串烧~ 呢日黎到宝琳站附近揾野食, 见到呢间形katachi, 于是就同朋友入黎试下佢! 呢度主打串烧同饮野~ 我地叫左好多款串焥, 净系睇餐牌都觉得吸引! 我地叫左原条茄子, 盐烧三文鱼旗,烧白鳝, 免治鸡肉棒, 焦糖菠萝, 另外因为我地都谂住系度食埋晚餐, 所以叫左两个乌冬,分别系唐扬鸡球同埋日式饺子乌冬! 野饮就叫左一杯cocktail同一杯mocktail~ 我地叫左一杯mojito 一杯virgin colada! 我好欣赏佢杯virgin colada 唔会好甜,反而够哂香椰子味! 而串烧配酒呢个组合真系冇得输! 佢想串烧好高质,所有野都够热辣辣,真系俾佢个蕉糖菠萝惊艳到! 成间餐厅既野食都好高质, 一定要再黎encore!