2017-12-07 98 浏览
上次食完另一间Plato好满意今日咁啱又经过呢间分店 又想食返 就黎到呢度7点前去到唔洗等位 好快就坐低食野呢到既灯光微暗 又有好多精致既挂墙装饰 好有气氛好适合三五知己系度慢慢倾计享受餐牌同样有两人set 同dinner set 仲可以combo 价钱平小小食小食咁我地两个人就叫左两个dinner set 加一份小食先上枱既系色香味俱全既甘笋汤 味道香浓 口感香滑 饮落有小小饮南瓜汤既味再加上细细粒好味既蒜茸包 要尽快食 唔好浸太耐饮完成碗都唔会腻 唔错唔错英式炸鱿鱼圈($48)好味好弹牙好想再食鱿鱼圈炸得好好 唔会好厚炸粉 而鱿鱼依然咁弹牙同鲜甜配上特配既酱就更好味 如果可以有更多鱿鱼圈就好啦黑松露野菌牛肋粒意大利饭($158)黑松露永远都系咁好食 今次呢间都好有水准 送上枱后已经即刻闻到好香黑松露味 食落更满意 而且意大利饭全部都沾上酱汁 但又唔会太湿太软 口感啱啱好 再加上好多鲜甜即野菌 juicy既牛肋粒 丰富既口感 值得一试明太子海虾意大利饭($148)依然保持到水准 同分店既味道一样 好推荐 今次系我推荐俾朋友食架同样地海虾好鲜甜 酱汁多又好味 意粉弹牙 又可以沾上酱汁
上次食完另一间Plato好满意

英式炸鱿鱼圈($48)好味好弹牙
好想再食
鱿鱼圈炸得好好 唔会好厚炸粉 而鱿鱼依然咁弹牙同鲜甜
配上特配既酱就更好味 如果可以有更多鱿鱼圈就好啦

同样地海虾好鲜甜 酱汁多又好味 意粉弹牙 又可以沾上酱汁 浓浓既明太子味真系好钟意

跟餐加$6转左杯朱古力 正正常常 味道香浓 比较特别系唔会太甜 啱晒我口味

食左咁多 最后埋单都系每人二百左右 再加上呢间食物既份量好大 环境又舒适 真系好抵 性价比唔错

2017-11-27