2023-11-23 36 浏览
龙虾汤:龙虾味浓郁,老板话用到虾龙壳黎blend,好幼滑,口感同味道都一流。炭烧安格斯肉眼牛扒:落单点咗五成熟,一切开就知龙与凤。睇色水就知除咗做到5成熟既基本功,无overcook,炭味亦都好突出,将食物升华。安格斯牛味本身亦都浓郁,配合烹煮的高水准,的确无浪费到块扒。高水准之作,12oz 都略嫌未够喉。避风塘海蚬墨鱼面:估唔到中式嘅避风塘fusion西式嘅墨鱼面味道又几夹。配合大蚬嘅鲜味,将墨鱼面既味道食落更有层次,食完仲想再encore。Air Force Red :无酒精既mocktail 黎,配上新鲜荔枝,士多啤梨,苹果汁,姜汁汽水等等,味道好清新,亦唔会太甜。Sick Leave : 亦都系一杯无酒既mocktail 黎。有火龙果,薄荷叶,青柠同红莓汁等等,味道几夹,酸酸甜甜,有清爽解腻的感觉。总结:食物质素颇高,牛扒尤其出色,值得试试。

总结:食物质素颇高,牛扒尤其出色,值得试试。