2008-04-27 32 浏览
好耐好耐无写过食评喇!~ 今晚心情好, 即刻写番篇先~呢间店经过好多次, 但次次都系去隔离的"正斗"食lunch~第一次帮衬呢间餐厅, 事前上OPEN RICE睇comment, 竟然无人写过.... 最终都抱住一试无妨的心态去试食... 竟然有意外惊喜~1) 金不换软壳蟹: 好好味呀!!!~~ 炸得好靓, 唔会过淋, 而且D蟹仲有好多羔添!~ 劲YUMMY~ 面头果D炸粉丝都香脆唔油~ 正~2) 带子袖子沙律: 好味!~ 加左带子都几夹~3) 炸春卷: 无咩惊喜, 味道OK~ 伴上的菜都好新鲜!4) 生牛肉河: 几好味㖞~ 汤都可以饮埋~5) 红咖哩虾: 呢个好正!!~ 咖哩好CREAMY, 入口唔觉辣, 但香, 食多两淡D辣味先慢慢涌出黎~ D虾够大只, 食得出好新鲜~ 用伴随的法饱食, 正!6) 三色冰, 龙眼冰: 唔错!----> 共约$550 元~2个大人+1个4岁囡囡, 食到好饱好满足~抬上面有一兜糖果, 令到囡囡一入去就开心到离开.. SERVICE都唔错, 例如果碗生牛肉河, waiter上抬时就问洗唔洗帮我地另外分开3碗上(其实只系一人份量的河粉
好耐好耐无写过食评喇!~ 今晚心情好, 即刻写番篇先~

2) 带子袖子沙律: 好味!~ 加左带子都几夹~

3) 炸春卷: 无咩惊喜, 味道OK~ 伴上的菜都好新鲜!

4) 生牛肉河: 几好味㖞~ 汤都可以饮埋~

6) 三色冰, 龙眼冰: 唔错!

----> 共约$550 元~

2个大人+1个4岁囡囡, 食到好饱好满足~
抬上面有一兜糖果, 令到囡囡一入去就开心到离开..

SERVICE都唔错, 例如果碗生牛肉河, waiter上抬时就问洗唔洗帮我地另外分开3碗上(其实只系一人份量的河粉, 无预到佢地咁殷勤)

唔错唔错, 呢间会翻兜!~~