2024-08-23
一向钟意和牛烧肉一郎呢间烧肉店,今次终于抽空嚟到佐敦品尝晚餐啦!🔔🤝🤝🤝任食日式烧肉放题套餐🤝🤝🤝正呀‼️‼️有黑毛和牛四款,单系名就已经非常吸引!而呢个系头盘黎,肉眼、牛肋肉、肩胛肉、一口牛,每款都系顶级和牛,肉质鲜嫩多汁,真系好味到冇得输😺😸每一口都能获得前所未有嘅味蕾享受,绝对值得推介!😚😚而炙烧牛外横膈膜嫩滑多汁,牛舌(盐味)嚼劲十足,特选拌生牛肉鲜嫩得嚟又有嚼劲,真心好食到爆🔅香草鸡腿肉香气扑鼻,香葱海苔温泉蛋拌饭更系一绝,每一口都充满咗日本嘅风味!😻😻特选拌生牛肉一试就让人惊艳,口感细腻且十分香醇,味道淡雅带有淡淡嘅甘甜,口感清新悠长,呢个味道绝对令我念念不忘,而且会再次期望回来品尝!最后,香草鸡腿肉口味亦刚刚好,外脆内嫩,香气四溢,食落口感丰富,绝对系另一亮点!👍👍👍