2015-09-26
好耐无见既朋友约食饭,大家就拣左呢间西式BURGER店,一齐食饭同埋倾下计。店内都几简单,一个BAR台加上高櫈,虽然面积不大但系充分地利用左所有空间。跟朋友商讨左之后就一人叫左一个餐加将汉堡包切一半一齐食。Fish Burger($78)我叫左Fish Burger,鱼扒炸得外脆内软,鱼肉既肉质炸完之后仍然十分嫩滑,因为即叫即炸既关系仍然十分热,鱼扒俾两层厚厚既面包包住,面包厚得黎十分软熟。加上爽脆既蔬菜,又软又清脆口感十分丰富。combo加了一份薯条同埋一杯野饮。都系加50十分超值。Onion rings洋葱圈炸得十分香脆,而且有做调味既工作,令到味道更丰富。洋葱十分甜美。Chocolate milkshake浓浓既朱古力香味,加上幼滑既milkshake,甜度刚刚好,饮完成杯都唔会有腻既感觉。朋友试完都十分喜欢,下次再黎会再试。Single Burger(98)面包同样咁厚同埋松软,汉堡扒煎得刚刚好,十分软滑多汁,加上蔬菜,每啖都十分充实。跟Fish Burger一样好味。Sweet potato同onion rings 一样在外层做了调味,加上番薯原本已十分甜,令你食不停手。Co
跟朋友商讨左之后就一人叫左一个餐加将汉堡包切一半一齐食。
combo加了一份薯条同埋一杯野饮。都系加50十分超值。
Cookies整得十分碎,食落口时不会有一粒大粒既感觉,饮落十分幼滑。
估唔到加左combo 野饮同埋薯条份量都咁多,十分抵食。差少少食唔晒。
好在系咁轻松既环境倾下计再慢慢食下就食晒,无浪费食物。
侍应都十分快手,叫野食同埋单都好快黎到,下次会再黎饮下酒同朋友放松咁倾下计。