十八夢

Meta Stages
2023-09-25 83 浏览
其实成间Meta Stage餐厅都好有格调,喺个咁舒服嘅环境之下感觉休闲写意。今次试了几款质素都很不错而且价钱合理㊙️如果你喜欢尝试新口味,不喜欢千篇一律的菜色,就一定很适合你了! 咁我就先叫左个秊节刺身三点盛,卖相好靓😍基本上不时不食,油香四溢,肉质饱满,咬落细嫩,如果可以配杯清酒就更正。柚子酱油角切鱼生丼同样是时令海鲜,充满海鲜的鲜味。肥美可口味道是意料中事,不错。柚子酱令油角切鱼生刺身增添独特既味道。再介绍一下,每枱必点嘅熊本県黑毛和牛寿喜烧,唔一定要去日本先食到家乡既味道既🇯🇵除了好几片和牛外,仲有豆腐、杂菜、娃娃菜同粉丝,沾上日本蛋汁幸福感爆满💥意犹未尽,又可以加钱要多碗白饭,真系超饱。和牛,油脂分布平均,牛味浓肉嫩油香有口感,入口即溶职员服务有礼😊有种尊贵级享受😎下次生日庆祝嚟都唔错👍🏻

职员服务有礼😊有种尊贵级享受😎下次生日庆祝嚟都唔错👍🏻