2024-08-18 300 浏览
葵芳除咗葵广美食之外,其实仲有好多选择。我今次就去咗附近嘅餐厅度寻找美食,揾到一间超级抵食嘅日式便当,里面嘅选择非常之多配搭!不但有刺身仲有唔同嘅熟食~ 我今次就叫咗两款便当试吓:💛秋田便当咖哩饭 脆香吉列鸡扒 汁煮猪软骨2件 螺肉 咖哩饭刺身三种(三文鱼 带子 甜虾)💛萨摩便富咖哩饭蟹籽加州卷3件 封门柳 猪颈肉呢两款嘅便当非常之丰富,唔单止配料非常之多,而且质素都好唔错!吉列鸡扒好香脆,而且猪软骨煮得好腍好入味,再加上有三款刺身都几新鲜下。而另外𠮶款嘅便当,封门柳嘅牛肉味道好香浓,猪颈肉都烧得好入味!个人觉得呢间便当嘅质素好唔错,卖相吸引之余份量又大份,好大食嘅朋友!另外我哋仲叫左香炸鸡软骨,味道香浓加沙律酱好香脆。个人觉得小食质素都好唔错,下次有机会嘅话仲会想试吓先😌

💛秋田便当咖哩饭
脆香吉列鸡扒 汁煮猪软骨2件 螺肉 咖哩饭
刺身三种(三文鱼 带子 甜虾)

💛萨摩便富咖哩饭
蟹籽加州卷3件 封门柳 猪颈肉