2016-04-08
任饮任食放题 6:20入座$188+10%,人唔太多,但到7:30左右就开始多人。限时120分钟,油麻地站A1出口 肉类18款,野菜5款,和食10款,甜品4款,炸物7款,刺身5款,海鲜7款,饮品7款,总共都有成50款野。而且,另加$40可享升级食材,包括马刀贝,带子,精选甜品,烧虎虾,烧帆立贝,盐烧牛肋肉,烧汁牛肋肉,法式烧羊架。而我就当然加埋佢啦,我同朋友两个人,先叫左转刺身,再加d海鲜同肉,唔知系咪本身set个火唔大,d人烧左好耐先熟,而且佢地个炉上面系再有层纸,而食物就系纸上烧,感觉无咁热气同唔会烧到黑晒。刺身方面三文鱼系腩位,几肥美,其他有马刀贝,北寄贝,章鱼,鲍片,带子,味道就一般,唔系特别鲜甜。 炸物我就叫左超甜一口蕃薯,南瓜天妇罗同地瓜天妇罗,全部都炸得好脆,好好味。我地都叫左好多肉同海鲜,有虎虾,帆立贝,都好好味,又大只又鲜甜。小墨鱼,就细只左d,牛油蒜蓉青口,好香,好好味。 盐烧牛舌,盐烧牛肋肉都有好香浓既牛味,赞。一口和牛,细细粒,可能我口大,对我黎讲系半口。盐烧豚背肋,都唔错,另外,一口蒜香肠,就系台湾肠咁。法式香草羊架,肥肉比较多
限时120分钟,油麻地站A1出口 肉类18款,野菜5款,和食10款, 甜品4款,炸物7款,刺身5款,海鲜7款,饮品7款,总共都有成50款野。
盐烧牛舌,盐烧牛肋肉都有好香浓既牛味,赞。
一口和牛,细细粒,可能我口大,对我黎讲系半口。
盐烧豚背肋,都唔错,另外,一口蒜香肠,就系台湾肠咁。法式香草羊架,肥肉比较多。
加左钱除左有精选甜品(蛋糕),仲有雪米糍
,绿茶雪糕,胡麻雪糕。雪糕味道唔太浓。
饮品都有特别野,可能餐厅都怕人热气,呢到有自家煲既凉茶。