2023-03-25 45 浏览
Weekend同男朋友系铜锣湾楼上串烧铺鸟森食Lunch 我地叫咗两个午餐套餐 会跟埋汤同沙律仲有渍物 野饮可以选择咖啡或者伯爵茶Lunch Set 1 - 精选串烧六本1. 横膈肌 - 牛肉非常嫩感 带有油脂香 非常值得一试2. 黑豚猪腩串 - 肥瘦均匀 唔会烧到好硬3. 紫苏里芋豚肉卷 - 猪肉香加上芋头嘅粉葛口感 味道口咸丰富4. 蛋黄渍免治鸡肉棒 呢款串烧会系同主食一齐上 紫菜+珍珠米配上橙黄色嘅蛋黄 加埋免治鸡肉棒 卖相同味道都一流5. 冬菇 - 绝对唔会烧到干柴6. 茄子 - 烧得带点朝香上面个有少少酱汁 juicy 横隔肌串烧定食 - 呢一款牛肉串烧系一样 但系当然件数多啲 舖系饭面头令啲牛油落咗啲珍珠米到 超级正 一定唔可以错过定食原本会跟埋蒸蛋 但系当日无蒸蛋 所以店员转咗个烧豆卜畀我哋 Crispy 我估我会中意呢个多过蒸蛋 哈#相机食先 #手机食先 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #hkfood #香港美食 #美食 #串烧 #鸟森 #铜锣湾

Lunch Set 1 - 精选串烧六本
1. 横膈肌 - 牛肉非常嫩感 带有油脂香 非常值得一试