2015-09-13
见网上评语不错,就试下啦!一去到见到有人喺门口等位,但职员问我地坐唔坐bar枱,我同友人两个都冇问题,所以即刻可以入去坐低。店内职员全部都系韩国人,但可以讲流利英文,所以落单时冇大问题!食物选择唔多,有几款更加停卖,所以好快就可以落单。我地叫左原味炸鸡,韩式鸡肉沙律,同埋卡邦尼年糕。一个银色银器装住超过10件炸鸡,配上两个酱汁,一个盐椒粉。炸鸡外脆内滑,炸粉唔会太厚,好松脆,最意想不到既系鸡可以咁滑!韩式鸡肉沙律又系好好味,特别系个汁,酸酸地好开胃。最后系卡邦尼年糕,感觉同食卡邦尼意粉一样,只系将意粉转做年糕。年糕入口好滑,咬落“in un ”弹牙,实在停唔到口。不过都预左卡邦尼会比较漏,所以食完十分饱!整餐饭好满意,除左野食好味,店员礼貌都好好。友人只点选一支啤酒,店员随即主动问我要唔要水,服务好好。
食物选择唔多,有几款更加停卖,所以好快就可以落单。
我地叫左原味炸鸡,韩式鸡肉沙律,同埋卡邦尼年糕。
韩式鸡肉沙律又系好好味,特别系个汁,酸酸地好开胃。